Dan Șova: PSD nu a discutat inițiativa despre votul obligatoriu. E personală

Partidul Social Democrat nu-și asumă inițiativa deputatului PSD de Neamț, Ioan Munteanu. Asta, deși deputatul PSD a declarat că inițiativa pentru vot obligatoriu este o prioritate și va fi analizată și supusă aprobării în actuala sesiune parlamentară. 

"Proiectul privind votul obligatoriu nu a fost discutat în PSD și nu este susținut de partid", a precizat purtătorul de cuvânt al partidului, Dan Șova.

El a adăugat: "Am văzut informațiile apărute în media cu privire la inițiativa unui parlamentar PSD, în sensul introducerii votului obligatoriu. Parlamentarii au dreptul individual de a promova sau propune proiectele pe care le cred utile. Vă pot spune însă că inițiativa este una personală. Propunerea privind introducerea votului obligatoriu nu a fost discutată în PSD, iar partidul nu susține o astfel de propunere".

Ioan Munteanu a precizat ca initiațiva este depusă la birourile Camerei Deputaților și Senatului încă din luna iunie și că va intra în curând în dezbaterea comisiilor de specialitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel