Dan Șova lămurește relația cu deputatul Cătălina Ştefănescu. Ce spune despre nuntă

Senatorul Dan Șova, în contextul informațiilor vehiculate în presă că ar urma să se căsătorească în această toamnă cu deputata Cătălina Ştefănescu, a transmis, dumincă, un comunicat în care explică situația.

"Viața noastră personală (a domnișoarei Cătălina Ștefănescu și a mea) a fost întotdeauna discretă și decentă și în niciun caz nu a fost și nici nu va putea vreodată deveni subiect de presă. Întrucât, însă, au apărut mai multe articole referitoare la o posibila căsătorie a noastră, țin să fac următoarele precizări:

Pe Domnișoara Cătălina Ștefănescu am cerut-o de soție în mod oficial, în urma unei relații serioase și de lungă durată.

Nunta ar fi trebuit să aibă loc în această toamnă.

Din păcate însă, în acest moment, nu este programată nunta și, ca atare, nu există nicio dată stabilită pentru aceasta", precizează Dan Șova, potrivit Antena 3.

Senatorul susține, în cadrul aceluiași document, că vina pentru incertitudinea relației și momentul delicat pe care-l traversează cuplul îi aparține "integral", dar și că va face tot posibilul pentru a depăși acest impas și a se ajunge la un final fericit, materializat cu o căsătorie, despre care spune că o consideră "absolut firească după o relație îndelungată și frumoasă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel