Dan Șova, în Comisia juridică: Merit statuie ecvestră la Gorj - surse

Audiat în fața Comisiei Juridice din Senat înainte de votul din plen privind arestarea preventivă, Dan Șova a declarat că a salvat companiile Turceni și Rovinari, performanță pentru care ar trebui elogiat la Gorj.

Senatorul este acuzat că ar fi obţinut foloase necuvenite în valoare de 3.5 milioane de lei din contracte de reprezentare a companiilor energetice Turceni şi Rovinari

Acum este acuzat şi că a încercat să întârzie ancheta, după ce, la sfârşitul lunii februarie, ar fi depus la dosarul cauzei, procese verbale false. Procurorii au date şi indicii că Şova a depus la dosarul instrumentat de DNA mai multe documente false, în încercarea de a-şi dovedi nevinovăţia. Mai mult, el a dispus distrugerea toate hardurile calculatoarelor societăţii de avocaţi, pentru a ascunde corespondenţa purtată prin e-mail între societatea de avocaţi şi conducerile celor două complexuri energetice.

În fața juriștilor din Comisia de specialitate a Senatului, Șova ar fi spus că "merit statuie ecvestră la Gorj" pentru salvarea companiilor Turceni și Rovinari, potrivit Antena 3.
 

Comisia juridică a decis în cazul Șova: vot foarte strâns la Senat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel