Dan Șova și Ludovic Orban și-au împărțit insulte, în direct, la TV

Foto: captură Realitatea Tv
Foto: captură Realitatea Tv

Social-democratul Dan Șova și liberalul Ludovic Orban s-au acuzat reciproc de minciună și manipulare în ediția de miercuri a emisiunii "Jocuri de Putere", de la Realitatea Tv. Discuția aprinsă a pornit de la numărul de alegători de pe listele suplimentare

Ludovic Orban: Este o manipulare ceea ce face dl Șova. Pretinde că aș fi spus ceva ce nu am spus. Eu nu-l consider nici pe dl Șova un infractor, deși este cercetat penal.

Dan Șova: Minte de sus până jos. Habar n-are!

- Despre Adrian Năstase, mentorul lui Victor Ponta pot să spun că este un infractor condamnat. Că despre dl Cătălin Voicu pot să spun că este un infractor condamnat. Nici măcar despre dl Duicu nu pot să spun că este un infractor. Sigur este cercetat pentru fapte de corupție și urmează instanța să se pronunțe.

- Adrian Năstase mi-a fost și mie mentor. Adrian Năstase nu este un infractor, este primul condamnat politic din România și un mare profesor al Universității București.

- Îmi permit această intervenție pentru că nu pot să înghit la nesfârșit această dezinformare, această neobrăzare, totală minciună propagată chiar cu mine în platou.

- Eu nu-l fac infractor pe dl Blaga. Nu putem discuta în termenii ăștia!

- Dl. Șova a spus despre mine că eu i-aș fi considerat infractori pe cei un milion, ori eu nu pot să-i răspund la o asemenea inepție prin care el îi disprețuiește pe telespectatori că ei n-au memorie și n-au văzut emisiunea asta. O minciună repetată de nenumărate ori tinde să capete valoare de adevăr.

Cei doi s-au contrat și jignit de mai multe ori pe parcursul emisiunii, Șova acuzând-ul pe Orban la un moment dat că face "propagandă".

Replici spumoase MRU-Geoană: Ați consumat ceva? Sunt geambaș de oameni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel