DAN ȘOVA și-a dat DEMISIA din toate funcțiile din PSD

Politicianul Dan Șova a luat o decizie radicală după votul din Senat, în urma căruia nu i-a fost ridicată imunitate, din lipsă de cvorum. DNA îi cerea arestarea. 

"În urma evenimentelor din ultimele zile, am luat decizia de a mă autosuspenda din toate funcțiile deținute în cadrul Partidului Social Democrat.

După cum am afirmat și astăzi în plenul Senatului României, îmi susțin pe deplin nevinovăția și consider că decizia de astăzi, a colegilor senatori, îmi va permite să mă apăr în fața judecătorilor, așa cum se cuvine, dacă dosarul va ajunge la instanță.

Direcția Națională Anticorupție are toate mijloacele necesare pentru a putea finaliza cercetările în dosarul în cauză și pentru a lua o decizie finală cu privire la acesta. Am deplină încredere în Justiția din România. Consider că și colegii parlamentari au arătat prin votul de astăzi că un proces se desfășoară în instanță. Justiția nu se efectuează prin arestări, ci prin judecata și deciziile judecătorilor", a declarat Dan Șova, potrivit unui comunicat de presă al PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel