Dan Nica, amenințat cu moartea. Chirieac: Eu unde pot să depun plângere?

Europarlamentare
Europarlamentare

Liderul europarlamentarilor PSD, Dan Nica, a fost amenințat cu moartea după ce a solicitat comisie parlamentară de anchetă în urma protestelor violente din 10 august. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat situația.

Bogdan Chirieac susține că Dan Nica ar trebui apărat pentru că nu a făcut rău cuiva anume prin expunerea unei opinii politice. Totodată, analistul politic se întreabă unde ar putea să depună plângere când DCNews a fost atacat din Republica Moldova în timpul manifestațiilor din Piața Victoriei.

Domnul europarlamentar ar trebui apărat. Un europarlamentar este amenințat cu moartea din cauza unor opinii politice, sociale. Un om care nu a făcut un rău cuiva anume.

Devine o practică amenințarea. Și mi se pare că nimeni nu încearcă să oprească această practică. Când au fost manifestațiile în Piața Victoriei, site-ul nostru a fost atacat din Republica Moldova. Bine, nu au reușit, dar vă întreb: Eu unde pot să depun o plângere în legătură cu lucrul acesta? Când România se spune că este super la cyber security, cei care operează amenințări pe Facebook, de ce nu sunt direct luați la întrebări? În spatele acestui dement de această categorie se poate ascunde un criminal autentic, care la un moment dat își va pune în practică ceea ce comunică cu ceilalți pe rețeaua socială., a spus analistul politic Bogdan Chirieac la Antena 3. 

Vezi și: Proteste Piața Victoriei. Dan Nica: Se impune comisie parlamentară de anchetă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel