Dan Negru nu este de acord cu căsătoriile între homosexuali

dan negru
dan negru

Dan Negru nu este de acord cu legalizarea căsătoriilor între persoanele de același sex, spunând că peste 100 de ani cineva îi va cere laba câinelui său.

Dan Negru a publicat un mesaj prin care arată faptul că nu este de acord cu legalizarea căsătoriei între homosexuali. Vedeta Antenei 1 a mărturisit că nu are nimic cu persoanele care au această orientare sexuală, însă este îngrozit de faptul că lucrurile ar putea evolua într-o direcție greșită, dacă acest lucru se va întâmpla.

"Sincer, sunt încuiat la cap! Nu pot să înțeleg cum de sunt politicieni români care accepta ideea legalizării căsătoriei între homosexuali. Cunosc homosexuali , inteligenți, talentați în jobul lor și nu am nimic împotriva orientării lor sexuale. Dar statul nu poate să legalizeze prin căsătorie relația lor. Dintr-un simplu motiv: peste 100 de ani se va legaliza căsătoria între om și animal? Mă gândesc cu groază că unui zoofil i s-ar pune pata pe ciobănescul meu mioritic și mi-ar cere laba lui... As fi distrus...", a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel