Dan Negru a făcut publice poze UNICE cu avionul groazei-FOTO

Dan Negru a intrat în posesia unor fotografii unice din interiorul avionului groazei - aparatul de zbor unde și-au pierdut viața Aurelia Ion și Adrian Iovan.

Prezentatorul TV a postat câteva instantanee cu avionul care a aterizat forțat luni după-amiază în Munții Apuseni. Lângă imagini, Dan Negru a scris și câteva cuvinte emoționante despre medicul Radu Zamfir și tânăra studentă.

"Când Arghezi a vizitat prima dată studiourile de film Buftea, cei de acolo se lăudau mereu cu aparatura nemțească. La finalul vizitei, Arghezi i-a întrebat: ”Scule nemțești văd că aveți, dar nemții care să le mânuiască unde sunt?” Bogdan H. e unul din medicii care de-a lungul vremii a zburat cu avionul despre care toți vorbesc. În goana după viața transplantată.. Tocmai mi-a trimis câteva imagini cu și din avion...

Dacă e să te iei după televizor, toți medicii români sunt șpăgari și indolenți. E o campanie media care vrea să arate asta. Și totusi doctorul Radu Zamfir e un erou care a încercat să-i ajute pe cei căzuți la pământ. Dacă e să te iei dupa televizor, toate fetele tinere sunt panarame de cluburi. Și totuși, Aura n-a murit dintr-o supradoză de cocaină. Dacă este să te iei după televizor, toți preoții sunt păcătoși sau toți învățătorii sunt corupți... Măcar lecția asta s-o învățăm...", a scris Dan Negru pe Facebook.

SURSA FOTO: Dan Negru

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel