Dan Negru, video de colecţie de acum 22 de ani: Singurul astfel de show TV din istoria televiziunii

Dan Negru transmite un mesaj în contextul Zilei Copilului, 1 iunie. 

"Primul meu show cu copii s-a numit 'Echipa Fantastică'. Acu' 22 de ani. Titus Munteanu a avut ideea să caute copii talentați in orfelinate și să-i aducă la televizor.

A fost singurul show tv cu copii orfani din istoria televiziunii. Vreo 50 mii de copii abandonați trăiesc in România și noi suntem Irod pentru ei... (Irod e regele care a ucis toți copiii. Unul a scăpat...)", transmite, în mesajul său, Dan Negru.

VIDEO: 

 

De 1 Iunie, la Camera Deputaţilor este Ziua Porţilor Deschise

 

Manifestarea dedicată copiilor se va desfăşura sub genericul "Împarte-ţi ziua cu părinţii la Camera Deputaţilor", între orele 10,00 şi 16,00.

"Îţi doreşti să vizitezi Palatul Parlamentului, să admiri şi să te plimbi prin cea mai mare clădire administrativă din Europa? Pe 1 Iunie, o zi specială, dedicată celor mici, Camera Deputaţilor invită copiii şi însoţitorii acestora să participe, gratuit, la Ziua Porţilor Deschise", precizează organizatorii într-un eveniment postat pe pagina de Facebook a forului legislativ.

Potrivit Biroului permanent, sălile propuse pentru vizitare sunt: Sala "I. I. C. Brătianu", "Take Ionescu", Sala "Unirii", "Al. I. Cuza", "I. G. Duca", "Mihai Viteazul", Cabinetul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Sala de plen, Sala Biroului permanent "Barbu Catargiu", Galeria Presei, Galeria de Onoare, Sala "N. Iorga", "N. Bălcescu" şi Sala Drepturile Omului.

Organizarea evenimentului se va face în conformitate cu măsurile legale care se aplică pe durata stării de alertă pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în vigoare la data organizării evenimentului, vizitatorii având obligaţia de a purta masca de protecţie în incinta clădirii. 

Prezentarea locaţiilor pentru copii şi însoţitorii acestora se va face de către ghizii Centrului internaţional de conferinţe care, alături de angajaţii prezenţi, vor oferi detalii despre arhitectura sălilor incluse în traseul de vizitare şi despre specificul activităţilor parlamentare.

Traseul de vizitare va fi marcat şi delimitat, în conformitate cu măsurile legale care se aplică pe durata stării de alertă pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID – 19, vizitatorii având obligaţia să poarte masca de protecţie pe toată durata vizitei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel