Urmărește emisiunea live


Dan Motreanu (PNL), ANUNȚ despre dezbaterea Iohannis - Dăncilă

Dan Motreanu, șeful de campanie al lui Klaus Iohannis, a făcut precizări în legătură cu dezbaterea electorală cerută de Viorica Dăncilă.

'Pentru noi este foarte clar! Nu se va face niciun fel de dezbatere în turul al doilea! O confruntare nu își are rostul! Din punctul nostru de vedere, democrația înseamnă, în primul rând, întâlnirea directă cu cetățeanul! Mergem pe același tip de campanie pe care l-am făcut în primul tur. În momentul în care se va lansa al doilea tur de campanie vom avea un șir de întâlniri cu organizațiile și cu cetățenii din mai multe județe ale țării. Vom face mitinguri, întâlniri cu organizațiile, dar și cu cetățenii. Nu cred că vom avea un miting în București.

Președintele nu se teme de o confruntare. Candidații sunt extrem de cunoscuți (...) O confruntare nu aduce nimic în plus! (...) Democrația înseamnă întâlnirea directă cu cetățeanul. Dezbaterea este și ea o formă a democrației. Dezbaterea face parte și ea dintr-o campanie electorală sau nu. Sunt foarte multe state unde nu au loc dezbateri între candidați. I-am sugerat candidatului nostru să continue întâlnirile directe cu cetățenii. Președintele a cerut părerea echipei de campanie și noi ne-am spus părerea.' a spus Dan Motreanu, șeful de campanie al echipei PNL al lui Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel