Dan Diaconescu: ”Vreau ca presa să devină prima putere în stat”

dan diaconescu
dan diaconescu

Candidatul la președinție din partea Partidului Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD), Dan Diaconescu, a declarat joi, în cadrul unei întâlniri cu alegătorii din Giurgiu, că vrea ca presa să devină prima putere în stat și consideră că este timpul să fie și un ziarist la putere în România.

"Aș propune oricum poporului român să facă niște monumente ziariștilor români pentru că fără ziariști în România, de 25 de ani, probabil nici nu mai aveam țară și nu rămânea niciun ban în vistieria națională. Și așa a fost acest jaf național, dar închipuiți-vă ce ar fi fost fără presă, ciocoii ar fi furat enorm. De aceea, aș vrea ca presa, din a patra putere în stat, să devină întâia putere", a spus Dan Diaconescu.

"Din foarte multe motive aș ruga cetățenii să voteze un reprezentant al presei, gândindu-se cât de mult bine le-a făcut presa în ultimii 25 de ani și după ce am avut cizmar, hidrolog, geolog, procuror, marinar, meserii de altfel de toată stima, să avem și un ziarist la Putere", a adăugat Diaconescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel