Dan Diaconescu-Traian Băsescu. Culisele unei discuții senzaționale

Candidatul la alegerile prezidențiale 2014 Dan Diaconescu a dezvăluit o discuție privată cu președintele Traian Băsescu. 

Discuția a avut loc în 2010 atunci când președintele a făcut anunțul că se vor micșora pensiile și salariile. 

Dan Diaconescu a povestit, la Antena 3, că imediat după anunț l-a sunat pe președintele Traian Băsescu pentru a îl invita în emisiunea sa să dea mai multe detalii.

MIRCEA BADEA-DAN DIACONESCU, dialog halucinant la Antena 3

"Îl sun și îl invit în emisiune, imediat după anunț. Eu aveam nevoie de dânsul ca orice moderator care caută invitați care să facă rating, să se uite cât mai multă lume și mi-a răspuns și i-am zis: ați făcut anunțul, nu vreți să veniți la mine în emisiune? Și zice: 'băi, nu vin. Sună-l și tu pe Boc. Că eu...', probabil primise niște semnale. Și mi-a spus 'ia-l și tu pe Boc să ia și el castane, bastoane în cap nu numai eu'. Și îl întreb dar de ce ați făcut dvs anunțul? 'Lasă bă, ce te bagi?'. Domnul Boc nu mi-a răspuns și zic domnule președinte, domnul Boc se ascunde. Zice: 'uite bă, eram sigur că nu vrea să apară să vorbească'. Zic, domnule președinte, dar ce v-a apucat să luați această măsură? 'Lasă bă, nu te pricepi la macroeconomie, treburi'", a relatat Dan Diaconescu, în emisiunea "Sinteza Zilei". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel