Dan Diaconescu se vede în finală la prezidenţiale cu Sorin Oprescu

dan
dan

Patronul OTV, Dan Diaconescu, invitat sâmbătă seara la România TV, a declarat că se consideră un contracandidat mai bun pentru   Crin Antonescu sau Sorin Oprescu la următoarele alegeri prezidenţiale, dar crede că se va bate primarul Capitalei pe care  îl va învinge.

"Domnul Becali e un câştig pentru USL, sper să câştige în acel colegiu, deşi nu a făcut-o la ultimele două încercări, a fost învins, îi ţin pumnii, sper să arate forţa sa în interiorul PNL, sper să câştige la congresul de anul viitor alegerile în interiorul PNL. Sper să mă întâlnesc cu domnia sa la alegerile prezidenţiale, dânsul candidând din partea PNL, eu de la PPDD", a declarat Diaconescu.

 Acesta a precizat că este cel mai bun contracandidat pentru Sorin Oprescu şi Crin Antonescu la următoarele alegeri prezidenţiale. "Probabil că o să joc cu Sorin Oprescu, după cum merg lucrurile, şi probabil că o să şi înving", a mai spus Dan Diaconescu la România TV.

 "Eu pot să le arăt românilor că un vis se poate îndeplini, eu sunt un român sărac de la ţară, am reuşit astăzi să apar la TV şi să îi conving pe români că mândria naţională se poate redeştepta", a adăugat Diaconescu.

 Diaconescu a adus aminte şi de Nicolae Ceauşescu. "Noi am avut în această ţară un singur preşedinte, Nicolae Ceauşescu, care astăzi este regretat, nici Constantinescu, nici Iliescu, nici Băsescu nu sunt regretaţi, doar Ceauşescu a fost regretat în părţile sale bune, el a avut şi o calitate: nu a făcut niciun fel de conferinţă de presă 20 de ani, nu a vorbit deloc la televizor decât în acele congrese, decât în decembrie 89, s-a abţinut tot timpul să comenteze. A fost un preşedinte nici jucător, ci doar un arbitru, aşa cum e normal să fie un preşedinte", a spus Dan Diaconescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel