Dan Diaconescu, președintele PP-DD, a votat duminică seara

dan-diaconescu-referendum
dan-diaconescu-referendum

 Duminică seara,  preşedintele PP-DD, Dan Diaconescu, s-a prezentat  la ora 21.00, la vot. "Am anunţat iniţial că voi vota în jurul orei 19.30, atunci estimam că ajung în Bucureşti. Rolls-Royce-ul meu a avut o mică problemă, până m-au adus colegii, am întârziat", a declarat Diaconescu, după ce a votat.

"Eu, ca viitor preşedinte, trebuia să mă prezint,chiar respect instituţia asta a referendumului, şi instituţiile statului. Opinia mea de viitor politician e că România merită, pentru o perioadă de timp, să aibă vot obligatoriu. La ora 20.00 absenteismul a fost record pentru România, daca s-ar fi terminat votul la ora 20.00, scorul ar fi fost groaznic", a comentat Diaconescu.

Motivul invocat de Diaconescu cu Rolls-Royce este cusut cu ață albă. O mașină care costă câteva sute de mii de euro și care se defectează tamam într-o zi când președintele PP-DD ar fi trebuit să vină la vot la o oră rezonabilă lasă loc la interpretări.

Preşedintele Traian Băsescu estimea că electoratul PP-DD nu va participa la votul de la referendumul de duminică, datorită sugestiei mascate făcute de către Dan Diaconescu la dezbaterea de la OTV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel