Dan Diaconescu, cap de listă la PP-DD pentru europarlamentare

Simona Man, preşedintele PP-DD, a anunțat, joi, la Arad, că Dan Diaconescu va fi cap de listă  în alegerile europarlamentare de anul viitor. 

"Dl. Dan Diaconescu va candida în mod cert la alegerile pentru Parlamentul European care vor avea loc în anul viitor. Voi candida atât eu la aceste alegeri, cât şi dl. Liviu Neagu, secretarul general a partidului, alegeri la care, potrivit estimărilor, vom obţine un procent de circa 20% din mandatele alocate României", a spus Simona Man.

 Privitor la prezenţa sa în Arad, Simona Man a explicat că efectuează în această perioadă vizite de lucru în filialele judeţene, în vederea evaluării atât a activităţii aleşilor locali ai partidului, cât şi a organizaţiilor locale şi judeţene.

 "În general suntem mulţumiţi de activitatea reprezentanţilor noştri în administraţiile publice locale, mai ales că, practic, noi am pornit de la zero. Totuşi, sunt unele judeţe unde reprezentanţii noştri nu prea sunt lăsaţi să facă treabă, nici măcar cea prevăzută în fişa postului ce le-a fost încredinţată", a declarat preşedintele PP-DD.

 Liviu Neagu, secretarul general al PP-DD, a afirmat că, spre surprinderea şi nedumerirea sa, activitatea sa şi a preşedintelui partidului, Simona Man, a fost monitorizată de Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) şi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad pe tot parcursul zilelor cât s-au aflat la Arad, acest lucru fiindu-i comunicat de către "surse credibile din proximitatea celor de la DGA".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel