Dan Diaconescu, candidat la Președinție. PP-DD îl validează

Dan Diaconescu va candida la alegerile prezidențiale 2014, susținut de PP-DD, după cum anunță președinta partidului, Simona Man. 

Decizia va fi luată, marți după-amiază, într-o şedinţă de Comitet Executiv, "pe a cărei ordine de zi va fi validarea candidaturii domnului Dan Diaconescu la alegerile prezidenţiale şi stabilirea strategiei de campanie pentru aceste alegeri", a precizat Simona Man, scrie Agerpres. 

Pe ordinea de zi a PP-DD ar mai putea fi migrația primarilor. 

"Sunt şi primari care au migrat. Dacă este această ofertă la liber, ca să spun aşa, fiecare îşi vede de interesele personale, pentru că acestea nu sunt interese de grup. Eu vreau însă să asigur pe toată lumea că PP-DD nu este o formaţiune politică care să nu-şi vadă interesele de grup. Noi ne vedem de interesele noastre, noi suntem o formaţiune politică care sunt convinsă că în acest moment cerne sita şi adevăraţii membrii PP-DD sunt şi vor rămâne alături de partid şi de Dan Diaconescu. Sunt convinsă că vom avea un scor bun la alegerile prezidenţiale şi că Dan Diaconescu va face o figură frumoasă şi că vom juca în finală la alegerile prezidenţiale", a spus Simona Man.

Președinta PP-DD a respins ipoteza schimbării conducerii partidului. "Nici vorbă", a spus ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel