Dan Diaconescu, "Biroul Preşedintelui": Sunt un fel de Ion Raţiu la o scară mult mai mică

Dan Diaconescu
Dan Diaconescu
 

Dan Diaconescu, intrat în cursa pentru Cotroceni din partea Partidului Poporului, a fost invitatul lui Mihai Gâdea, marţi seară, în "Biroul Preşedintelui".


Dan Diaconescu,Candidatul Partidului Poporului la alegerile prezidenţiale a vorbit despre candidatura sa şi despre clasa politică românească.

Cum ar arăta România cu Dan Diaconescu preşedinte

"Mă diferenţiez de ceilalţi 13 contracandidaţi din mai multe considerente. Aproape toţi ceilalţi 13 au condus această ţară în ultimii 25 de ani, într-un fel sau altul(...). Eu vreau să vă arăt onestitatea mea şi vreau să-i rog pe telespectatorii dumneavostră, când vor ieşi la vot pe 2 noiembrie, dacă sunt mulţumiţi de viaţa lor de acum să voteze cu domnul Ponta, fiindcă domnul Ponta conduce astăzi România. Dacă au fost mulţumiţi de viaţa de până acum doi ani, când erau şi liberalii la putere, să voteze cu domnul Klaus Iohannis, iar dacă au fost mulţumiţi de viaţa din 2005-2008 să voteze cu doamna Udrea sau cu doamna Monica Macovei, două reprezentante ale acelui regim", a spus Dan Diaconescu.

Citește și: Candidatură prezidențiale. Cei 14 prezidențiabili și semnele electorale, definitive



"Dacă au fost mulţumiţi de viaţa din ultimii 25 de ani îi rog să voteze cu domnul Kelemen Hunor, care, prin partidul său, a fost la putere în aceşti ani", a completat el.

De asemenea, a spus că se adresează celor care sunt nemulţumiţi de viaţa lor,dar şi celor care nu au ieşit niciodată la vot deoarece consideră că nu au cu cine vota.

„Cred că românii au ratat o şansă similară celei cu care se vor întâlni acum, în noiembrie, în momentul Ion Raţiu(...). El se detaşa prin anumite calităţi. Sunt un fel de Ion Raţiu la o scară mult mai mică”, este de părere Dan Diaconescu.

Ce măsuri senzaţionale ar lua Dan Diaconescu


„Eu am, printre 100 de măsuri, vreo 70 care nu costă niciun ban. Vă dau câteva exemple: votul obligatoriu, introducerea juraţilor în instanţă”, explică acesta.

Mai mult de atât, Diaconescu a ținut să  spuncă că oamenii „au pentru ce să iasă la vot în data de 2 noiembrie. Dacă nu mă vreţi pe mine şi nici pe ceilalţi, mergeţi la vot şi anulaţi buletinul, astfel încât alegerile să nu mai fie fraudate”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel