Dan Diaconescu anunţă că va demisiona din PP-DD

Dan Diaconescu, marele perdant al PP-DD, a anunţat sâmbătă seara, la Brașov, la întrunirea noilor parlamentari ai formațunii că  îşi va da demisia din partid, potrivit gandul.info.

Parlamentarii PP-DD reuniți sâmbătă într-un hotel din Brașov au căzut de acord ca Radu Popa, la Camera Deputaților și Tudor Barbu la Senat să rerezinte grupurile parlamentare din partea  celor 68 de parlamentari ai PP-DD în noul Parlament.

Diaconescu a ţinut să prezinte declaraţia din postura de "biet ziarist fără nicio legătură cu conducerea partidului", adăugând că "preşedinte este doamna Man, eu sunt doar un simplu membru care va demisiona din partid în cel mai scurt timp, pentru a-mi putea relua emisiunea de televiziune".

PPDD nu va semna "niciun fel de document de coabitare USL-ARD-Traian Băsescu", a garantat Diaconescu. Motivul: "nu suntem de acord nici cu guvernarea USL, nu am fost de acord nici cu guvernarea ARD şi nu suntem nici de acord ca preşedintele României să fie în continuare domnul Băsescu." "Rămânem probabil, de luni încolo, singurul partid de opoziţie din România", a continuat Diaconescu, detaliind apoi ce vor cere în Parlament deputaţii şi senatorii PPDD: ridicarea imunităţii parlamentare pentru toţi parlamentarii, limitarea numărului de mandate pentru fiecare parlamentar la două, confiscarea averilor ilicite, oprirea colaborării cu OMV Austria şi întoarcerea ţiţeiului şi a gazelor româneşti la poporul român, întoarcerea tuturor obiectivelor vândute "pe nimic către alte state", mai scrie gandul.info.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel