Dan dă de înțeles că audierea sa de la DNA are legătură cu răspunsul pentru Iohannis privind demisia

Carmen Dan
Carmen Dan

Carmen Dan a dat de înțeles că audierea sa de la DNA ar putea avea legătură cu faptul că doar cu o zi înainte i-a răspuns președintelui Klaus Iohannis că nu își dă demisia pentru modul în care au fost organizate alegerile, scrie Mediafax. Ministrul a mai spus că a primit citația când Dragnea a fost condamnat.

„Puteți face o oarecare legătură, dar doar întâmplător, cu faptul că a doua zi după acea declarație am fost chemată la DNA în calitate de martor într-un dosar. Am pus la dispoziția procurorului toate informațiile pe care le aveam. (...) M-au citat (procurorii DNA, n.r.) exact în ziua și în jurul orei în care președintele partidului primea soluția (27 mai, n.r.)", a declarat ministrul Carmen Dan.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost audiată în data de 30 mai de procurorii DNA, în calitate de martor în dosarul Tel Drum. Audierea a durat mai bine de trei ore.

În data de 27 mai, fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul DGASPC Teleorman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel