Dan Costescu: CNADNR, CFR și Metrorex vor fi restructurate

Companiile CNADNR, CFR și Metrorex, aflate în subordinea Ministerului Transporturilor, vor fi restructurate a anunțat, miercuri,  ministrul Dan Costescu. 

"Principalele companii care investesc sub tutela Ministerului Transporturilor vor intra cu dată imediată într-un proces de restructurare. Este vorba de CNADNR, este vorba de CFR și de Metrorex. Acolo au început deja niște schimbări. (...) Bineînțeles că aceste schimbări au un unic scop, acela de utilizare eficientă a fondurilor pe care le-am putut asigura de la bugetul de stat sau din fonduri europene", a explicat ministrul într-o conferință de presă la Palatul Victoria.

Șeful Direcției Strategie, Planificare, Resurse în cadrul Metrorex Marin Aldea a preluat atribuțiile funcției de director general interimar al societății, în locul lui Cătălin Homor, care îl înlocuiește pe Narcis Neaga la conducerea Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR).

[citeste si]

"Astăzi, 8.12.2015, membrii Adunării Generale a Acționarilor din cadrul SC Metrorex SA au aprobat preluarea atribuțiilor funcției de director general pe o perioadă interimară de către domnul Marin Aldea, director al Direcției Strategie, Planificare, Resurse în cadrul SC Metrorex SA", potrivit unui comunicat al Metrorex.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel