Dan Bucura, după decizia CCR pe dublarea alocațiilor: Le dă peste mână. Le-a convenit când Curtea era a lor

Dan Bucura, candidat independent la Primăria Sectorului 1, susține că Guvernul nu are încotro și trebuie să respecte decizia CCR privind dublarea alocațiilor.

"N-am auzit nici o secundă Guvernul Orban dinainte să ajungă la putere până astăzi, nu am auzit acest Guvern să spună cum era "politically correct" înainte sau înaintea luării guvernării că povestea cu pensiile ”este o prostie, noi nu o vom face”. Nu am auzit nici discursul pe creșterea alocațiilor. A fost euforia asta a guvernării. Hai să o luăm, după hai să mergem că avem alegeri locale, noi le facem acum, dar trebuia să le avem în primăvară, și după aia vom vedea când va veni nenorocirea. Uite că nenorocirea a venit și cu pandemia peste noi.

Îi obligă cea mai importantă instituție, această Curte Constituțională care le dă peste mână sau peste ceafă cu decizia sa. Că le place, că nu le place, asta au decis iluștrii magistrați. Dacă celor care nu vor să respecte legea nu le place acest lucru, le spun ce le spun tuturor politicienilor: băi fraților, toți ați avut majorități, toți ați fost la butoane și niciunii nu v-ați gândit să rașchetați un pic cărticica aia numită Constituția României în sensul în care acea Curte Constituțională să o faceți în sensul la ceea ce spuneți voi că nu e corect azi. Tuturor le-a convenit când a fost Curtea a lor, cu majoritatea lor. Când s-a întors roata, vai ce Curte politizată, ce curte ticăloasă care nu ține cu poporul.", a spus Dan Bucura în direct la Realitatea Plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel