Dan Barna îl face vinovat pe Klaus Iohannis: Este un om bun, DAR...

Barna / Iohannis
Barna / Iohannis

Dan Barna, candidat USR-PLUS, îl critică pe Klaus Iohannis, candidatul susținut de PNL la președinție, făcându-l vinovat pentru ce se întâmplă în România. 

Întrebat, vineri, într-o conferință de presă, ce are să îi reproșeze lui Klaus Iohannis, liderul USR, Dan Barna, a spus că președintele este ”reprezentantul clasei politice care ne-a adus în această situație”. 

De ce ar fi vinovat Klaus Iohannis, potrivit lui Dan Barna

”Președintele Iohannis este reprezentantul PNL. Președintele Iohannis este un om bun, dar este reprezentantul clasei politice care ne-a adus în această situație. Patru milioane de români sunt în afara României pentru că timp de 30 de ani, clasa politică, toată, și de o parte și de cealaltă, a funcționat în afara legăturii cu comunitatea”, a declarat Dan Barna, potrivit Mediafax. 

Întrebat, de asemenea, cu cine a votat în 2014, Barna a răspuns: ”Am votat, evident, cu președintele Iohannis”.

De asemenea, dat fiind faptul că Dan Barna și Klaus Iohannis, candidați la președinție, sunt amândoi din Sibiu, liderul URS a spus că în campanie, ”Termopile” va fi la Sibiu, lucru care i se pare ”interesant”.

”La cum arată lucrurile în momentul de față, pare că va fi la Sibiu. Toată lumea va observa cu atenție ce se întâmplă la Sibiu. (...) Va fi foarte interesant pentru că și eu și domnul Iohannis suntem de aici", a mai spus Barna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel