EXCLUSIV  Dan Barna i-a făcut pe protestatari "huligani şi fascişti". Diana Tache şi Mugur Ciuvică, critici în rafală la adresa USR. "Dacă îi mai lasă câteva luni, nici colegii de apartament nu îi mai vor"

Facebook Dan Barna
Facebook Dan Barna

Diana Tache şi Mugur Ciuvică l-au criticat pe Dan Barna după ce preşedintele USR i-a numit pe românii care protestează de câteva zile "huligani şi fascişti". Ciuvică afirmă că USR nu face altceva decât să piardă din popularitate şi că în câteva luni nu vor mai avea nicio şansă din punct de vedere politic. 

"Nu suntem supuşii lor, şi mă adresez acum dlui Barna. Nu suntem angajaţii SPP, nu ne poate spune dl Barna să îi ridicăm ochelarii de pe jos sau să îi deschidem uşile pe la Parlament. Dl Barna trebuie să vorbească cu noi într-un parteneriat, dl Barna este vicepremierul Guvernului şi trebuie să înţeleagă că atunci când transmite lucruri, nu sunt ordine, ci solicitări pe care le explică, le motivează. Mai mult decât atât, trebuie să fie exemplu pentru noi! (...)

Nu poţi să vii şi să îmi explici că sunt fascişti cei care se află în stradă strigând absolut orice. Pot cere şi pitici de grădină în faţa Palatului Cotroceni. E dreptul fiecărui cetăţean să protesteze cu privire la absolut orice. Nu ai cum să jigneşti într-o formă absolut arogantă. Domnul Barna va vedea rezultate şi le vor vedea toţi cei care se exprimă cu aroganţă. (...) Omul, când a venit la putere, a spus că nu se mai poate cu ciuma roşie şi că vom vedea cum e cu transparenţa. Care transparenţă?", a declarat Diana Tache. 

După ce Bogdan Chirieac a subliniat faptul că cei care nu sunt în bula lui Dan Barna sunt "huligani şi fascişti", Diana Tache a replicat scurt: "Cred că abia a început!". 

Mugur Ciuvică, reacţie dură la adresa lui Barna

"Ce facem acum, teoria lui Barna? Un Gigel de la Sibiu care a ajuns, nici el nu ştie cum, un şefuleţ la palatul Victoria?

Să îi faci pe oamenii ăia fascişti şi huligani, folosind exact termenii lui Ceauşescu despre oamenii de la Timişoara, înseamnă că eşti bulversat şi  nu înţelegi ce ţi se întâmplă. Asta e cu dl Barna. Până anul trecut, se credeau zeii protestelor, inventatorii, îl spânzurau pe Dragnea în Piaţa Victoriei şi acum vin alţii care îi huiduie pe ei tot în Piaţa Victoriei? Nu se poate aşa ceva. Oamenii sunt complet debusolaţi, habar nu au pe ce lume trăiesc. Mai ales cei de la USR. În momentul ăsta, cred că cei destul de mulţumiţi sunt cei din zona lui Iohannis, care aveau un stres cu USR-iştii, să nu crească prea mult. Dar văzând câte prostii fac, o să îi mai lase un timp acolo probabil, ca să nu existe riscul că dacă îi bagă în opoziţie, să crească. Dacă îi mai lasă câteva luni la guvernare, nu o să îi mai vrea nici colegii lor de apartament", a declarat Mugur Ciuvică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel