Urmărește emisiunea live


Dan Barna, după sondajul IMAS:Sunt foarte convins că turul doi va fi Klaus Iohannis - Dan Barna

Facebook
Facebook

Liderul USR Dan Barna, candidat la alegerile prezidențiale, a declarat joi, despre sondajul IMAS în care el se află pe poziţia a patra, că 'realitatea din stradă nu-l confirmă", potrivit Agerpres.

Barna este încrezător spunând că se aşteaptă să vadă în ultimele zile de campanie diverse sondaje, comunicate, care "vor încerca, de fapt, să demobilizeze componenta activă care vrea o Românie modernă, care vrea o Românie care iese din marasmul" a 30 de ani de politică. "Sunt foarte convins că turul doi va fi Klaus Iohannis - Dan Barna, pentru că este varianta firească pentru această etapă de dezvoltare a României. Nu mai putem rămâne în trecut, nu mai putem să fugim în jurul cozii sperând că va apărea o soluţie magică din vechea clasă politică. Vechea clasă politică chiar şi-a terminat benzina şi soluţiile", a indicat acesta.

Acesta a mai declarat că i-a contactat pe Dăncilă și Iohannis prin sms pentru o confruntare electorală, dar nu a primit nici un răspuns.

Moment istoric după 30 ani

Dan Barna crede că România este într-un moment al unei campanii electorale ”istorice”  deoarece "va fi prima dată la 30 de ani de la Revoluţie când va fi un tur doi fără PSD".

"Un tur doi fără PSD înseamnă un tur doi în care discutăm cu adevărat despre cum va arăta România peste cinci ani şi cum va arăta România peste zece ani. Pentru că imaginaţi-vă cele două scenarii: un tur doi şi dezbatere între Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă. Un dialog la care asistăm, un dialog mut, aş putea să spun, la care asistăm deja de un an şi jumătate, de trei ani dacă vorbim de PSD. Ori, în momentul de faţă, România chiar are nevoie să discutăm despre viitor şi nu despre fantasmele PSD şi despre eterna problemă cu justiţia şi condamnaţii penali. De aceea, un tur doi Klaus Iohannis - Dan Barna este un tur doi prin care România se va însănătoşi", a susţinut Barna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel