Dan Barna, decizie de forță pe scena politică, după ce a fost reconfirmat la șefia USR

Dan Barna  FOTO AGERPRES
Dan Barna FOTO AGERPRES

Dan Barna, decizie de forță pe scena politică, după ce a fost reconfirmat la șefia USR.

Președintele USR Dan Barna a declarat, miercuri, că este nevoie de un candidat unic din partea Opoziției pentru Primăria Capitalei, susținut inclusiv de PNL, pentru a maximiza șansele de câștig, scrie Mediafax. 

„Fără îndoială nu va fi o alianță la nivel național, însă în anumite localități și Bucureștiul e unul dintre acele orașe unde e nevoie de un candidat unic al Opoziției care să scape Bucureștiul de această guvernare Firea. Este clar că dacă nu vom avea un candidat unic pe partea dreaptă nu vom avea rezultatul sperat. Am văzut și la alegerile prezidențiale cât de important este să coagulăm voturile", a afirmat Dan Barna, într-o conferință de presă susținută miercuri la sediul USR, după ce a primit votul de reconfirmare din partea membrilor la șefia partidului.

Chestionat care dintre cei doi posibili candidați la Primăria Capitalei, Nicușor Dan sau Vlad Voiculescu, ar fi mai potrivit, liderul USR a răspuns: „Vom avea un proces de desemnare al candidatului unic în primul rând, vom discuta și cu celelate partide și vom vedea. Acel candidat care va avea cel mai mare sprijin din partea cetățenilor se va bucura de sprijinul meu la locale".

USR București a derulat o consultare internă, în intervalul 8-11 octombrie, în urma căreia a rezultat că peste 86% dintre membrii organizației vor ca partidul să îl susțină pe Nicușor Dan în calitate de candidat independent la Primăria Generală a Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel