Dan Barna, confirmare pentru Iohannis

Dan Barna
Dan Barna

Reprezentanţii Uniunii Salvaţi România vor participa, miercuri, la consultările convocate de preşedintele Klaus Iohannis cu partidele parlamentare pe tema legislaţiei din domeniul Justiţiei.

Preşedintele USR Dan Barna a declarat, că reprezentanţii formaţiunii vor fi prezenţi la consultările de la Palatul Cotroceni, iar delegaţia USR ce va participa la discuţii va fi stabilită în cursul zilei de marţi. Luni, preşedintele Klaus Iohannis a transmis o scrisoare preşedinţilor partidelor şi formaţiunilor politice reprezentate în Parlament, prin care îi invită la consultări, la Palatul Cotroceni, pe tema legislaţiei din domeniul Justiţiei.

Consultările, stabilite pentru miercuri

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, consultările vor avea loc miercuri. De la ora 15,00 este aşteptată delegaţia Partidului Social Democrat, de la ora 15,30 - Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor, de la ora 16,00 - delegaţia Partidului Naţional Liberal, de la 16,30 - Uniunea Salvaţi România, de la ora 17,00 - Uniunea Democrată Maghiară din România, de la ora 17,30 - Partidul Mişcarea Populară, iar de la ora 18,00 - reprezentanţii Grupului parlamentar al minorităţilor naţionale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel