Dan Barna: CCR nu mai e a României!

Dan Barna: CCR nu mai e a României!
Dan Barna: CCR nu mai e a României!

Curtea Constituţională a României  nu mai este a ţării, ci a Partidului Social Democrat, prin decizia luată miercuri, consideră preşedintele USR, deputatul Dan Barna.

'România confiscată - Preşedintele a devenit notar. Curtea Constituţională nu mai e a României, e a PSD. CCR nu mai apără Constituţia, ci o rescrie potrivit intereselor unor penali care vor - cu preţul distrugerii independenţei justiţiei - să scape de răspundere pentru furturile şi abuzurile lor. Interesul României este să aibă o justiţie independentă, cu magistraţi imparţiali şi profesionişti, nu subordonaţi politicienilor, oricare ar fi aceştia. Or, decizia CCR care dă dreptate Guvernului va avea acest efect: subordonarea procurorilor partidului care deţine guvernarea. O traduce astfel chiar Tudorel Toader, înaintea apariţiei motivării', a scris Dan Barna, pe pagina sa de socializare.

Semnal de alarmă

Potrivit liderului USR, 'CCR a abdicat în misiunea de a servi obiectivele înalte ale societăţii. Noi suntem aici pentru a trage acest semnal de alarmă: ordinea constituţională este modificată fără niciun drept de instituţia care ar trebui să o păzească.' 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel