Chirieac, remarcă după ce Barna s-a oferit să-i dea autograf lui Ienei: Exact asta a făcut!

Bogdan Chirieac susține că Dan Barna reprezintă ”noua generație”, după ce liderul USR a făcut o ”gafă” în fața lui Emeric Ienei când i-a spus acestuia că îi dă un autograf. 

Dan Barna s-a oferit să îi ofere un autograf fostului câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, Emeric Ienei. Candidatul la prezidențiale s-a adresat lui Emeric Ienei cu formula: ”Vă dau un autograf”. 

Lili Ruse, prezentatoare România TV, susține că ”uman” și firesc ar fi fost invers, ”îmi dați un autograf?”. De aceeași părere a fost și analistul politic Bogdan Chirieac, aflat în studioul România TV, care a reacționat și a precizat că Dan Barna reprezintă noua generație. 

”E noua generație! Domnul Barna reprezintă noua generație. Asta este, ce să facem. Noua generație întoarce lucrurile cu fundul în sus. Și exact asta a făcut domnul Dan Barna. În loc să zică: maestre, sărut mâna, mă bucur să vă văd, dați-mi și mie un autograf, că matale nu sunteți politician, reprezentați ceva în țara asta, dânsul a zis: hai că vă dau eu întâi. Pur și simplu, e noua generație. Ne place, nu ne place, asta este. Nu părea că nu îl cunoaște. Dacă nu îl cunoștea, mai ziceam”, a precizat Bogdan Chirieac, la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel