RomâniaTV: Dan Barna, afaceri cu PSD. Bogdan Chirieac: Nu va fi interesat

Analistul Bogdan Chirieac a reacționat în direct la România TV după ce reprezentanții postului au precizat că firma lui Dan Barna, un club de consultanță, ar fi avut mai multe afaceri cu venituri de peste 390.000 de euro, o parte din afaceri fiind făcute și cu mai mulți baroni din PSD. 

Întrebat dacă Dan Barna mai are ”priză” la electoratul său, după ce acesta ar fi primit bani în urma unor afaceri cu PSD, analistul politic Bogdan Chirieac a răspuns: 

”Da, are priză. Electroratul dânsului nu este interesat de chestia asta. Nu știu dacă te îmbogățești. Văd că sunt din 2010, de acum 9 ani. Dacă primea milioane, era altceva. Contractele acestea, până la proba contrarie, sunt perfect legale. Dânsul ar fi trebuit să facă publice aceste lucruri mai din timp. Trebuia să fie transparent, dar cred că electoratul său nu este interesat de orice fel de atac la adresa sa. Orice s-ar spune, nu va fi interesat. Este doar de tipul ”moarte ciumei roșii”. În etapa următoare, o să rămâneți surprinsă, cred, dar nu chiar atât de surprinsă, vor începe și atacurile din partea USR la adresa PNL și a președintelui Iohannis. Dacă până acum au mers umăr la umăr împotriva PSD, acum se vor distila lucrurile”, a precizat Bogdan Chirieac în direct la România TV. 

Vezi și: Emoții până la lacrimi acasă la Andreea Marin. Video viralizat pe internet

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel