Dan Adamescu vrea să cumpere Oțelul Galați

Omul de afaceri, Dan Grigore Adamescu, a cărei avere a fost evaluată la 1,2-1,3 miliarde de euro, este în negocieri avansate pentru preluarea pachetului majoritar de acţiuni la clubul de fotbal Oţelul Galaţi.   Informaţia a fost lansată chiar de către Dumitru Dragomir, preşedintele LPF.

"Eu știu că se vinde clubul. Ar fi trebuit să vă dați seama, Oțelul stă numai la Intercontinental de câte ori vine la București", a declarat Dragomir, nemulţumit că gălăţenii nu se cazează la Crystal Palace, stabiliment deţinut de fiul său, Bogdan.

Hotelul Intercontinental se află în proprietatea lui Dan Grigore Adamescu, om de afaceri care mai deţine, printre altele, cotidianul România Liberă, săptămânalul Academia Caţavenci, magazinul Unirea, societatea de asigurări Astra, dar şi alte firme din domeniul construcţiilor.

"Există discuţii pentru un nou investitor la Galaţi, dar nu e treaba lui Dragomir să vorbească despre asta. Nu e vorba numai de Dan Adamescu, sunt mai mulţi oameni interesaţi", a spus Marius Stan, preşedintele Oţelului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel