Daley Blind, transfer la Ajax Amsterdam

 fotbal
fotbal

Daley Blind, care a evoluat la Manchester United în ultimii patru ani, a semnat un contract pe patru ani cu Ajax Amsterdam.

Fundaşul internaţional olandez Daley Blind, care a evoluat la Manchester United în ultimii patru ani, a semnat un contract pe patru ani cu Ajax Amsterdam, clubul său formator, care a anunţat marţi că va plăti 16 milioane de euro în schimbul serviciilor sale, informează AFP. Valoarea transferului este completată cu mai multe bonusuri, în valoare de 4,5 milioane euro, a precizat formaţia cea mai titrată din Olanda. 

"Mai întâi, aş vrea să spun că am fost foarte mândru să fac parte din familia Manchester United", a reacţionat jucătorul în vârstă de 28 de ani într-un mesaj adresat fanilor pe Twitter. 

"A venit timpul să mă întorc acasă"

"Să joc pentru cel mai bun club din lume reprezintă mult pentru mine... Dar acum, a venit timpul să mă întorc acasă", a conchis olandezul. Format la academia lăncierilor, căreia i s-a alăturat la vârsta de opt ani, Blind a debutat la prima echipă la vârsta de 18 ani. Fundaşul lateral stânga a disputat 143 de meciuri cu Ajax şi a bifat 54 de selecţii la echipa naţională.

Daley Blind, fiul fostului internaţional Danny Blind, a fost titular în naţionala "Portocalei Mecanice" la Cupa Mondială 2014 din Brazilia, unde a înscris un gol în meciul pentru locul 3 câştigat în faţa echipei gazdă (3-0). El a fost transferat câteva săptămâni mai târziu la Manchester United pentru suma de 20 milioane euro, îmbrăcând de 141 de ori tricoul acesteia şi cucerind Cupa Angliei (2016) şi Europa League (2017). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel