Dăianu dezvăluie cine a stabilit primele de la ASF

daniel-daianu
daniel-daianu

Prim-vicepreședintele ASF, Daniel Dăianu, a transmis marți că nu el a fost cel care a stabilit cuantumul primelor primite, adăugând că, în opinia sa, cel care a făcut-o este președintele Autorității.

„Nu eu le-am stabilit (n.r. - primele). Cred că președintele le-a stabilit. Așa s-au stabilit, după care au fost stabilite de către vicepreședinți către șefii de departamente, șefii de departamente au stabilit pentru șefii de servicii”, a explicat Daniel Dăianu, la finalul audierilor membrilor executivi ai ASF, în Comisia de buget-finanțe din Senat.

„Aceste prime, atunci când au fost acordate, au avut în vedere o activitate de ansamblu. Cât de legitime au fost aceste prime? Comisia (n.r. - de buget-finanțe din Senat) va judeca. De ce am primit primele respective? V-aș răspunde așa: întrebarea de fond este alta, nu privește primele, privește dacă salariul pe care l-a primit Daniel Dăianu la ASF se justifică în raport cu activitatea pe care Dăianu a avut-o.

Eu atât pot să vă spun, că am căutat ca priceperea pe care o am, experiența pe care o am - eu zic calificată prin cele ce am făcut la Banca Națională, ca secretar de stat în Ministerul de Finanțe, ca ministru de Finanțe, ca europarlamentar care am activat în Comisia pentru bugete, în Comisia pentru probleme monetare a Parlamentului European - deci nu vreau să trec în revistă aceste prezențe ale mele, dar eu am căutat ca experiența mea să o folosesc în mod chibzuit în această poziție”, a mai declarat prim-vicepreședintele ASF, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel