Dăianu, Consiliul Fiscal: Asta e drama noastră la 30 de ani. Am fost ORBI

Ludovic Orban, Daniel Dăianu și Eugen Nicolăescu
Ludovic Orban, Daniel Dăianu și Eugen Nicolăescu

Președintele Consiliului Fiscal a atras atenția asupra unor aspecte esențiale ce ne influențează decisiv prezentul și viitorul.

Daniel Dăianu, președintele Consiliului Fiscal, a afirmat, la Digi24, cu privire la creșterea alocațiilor, că ”nu poți să spui că dacă investim în drumuri, autostrăzi și poduri, este mai important decât... (n.r. creșterea alocațiilor, cheltuieli pentru educație). Această teză e falsă, e falsă.”

”România are nevoi și asta e drama noastră la 30 de ani: nu am construit nici infrastructură de bază - nu avem autostradă care să se sfârșească, nu avem sistem de irigații, amenajarea teritoriului a rămas un deziderat, de ani de zile, păduri defrișate... și apropo de păduri defrișate: relația dintre om și natură este atât de deteriorată și ignorarea mediului înconjurător explică și aceste pandemii, ele nu vin de nicăieri, noi am intrat cu bocancii în Pădurea Amazoniană, am făcut la fel în munții României, se face în Asia la fel. Distrugem mediul înconjurător și natura se răzbună pe noi. Ce suntem noi pentru natură? Suntem nimic! Am fost orbi.” a mai spus Daniel Dăianu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel