Daea, despre o eventuală chemare la Parchet: Voi fi acolo unde țara o cere

Daea
Daea

Petre Daea a avut un răspuns prompt pe tema unei eventuale chemări la Parchet cu privire la criza pestei porcine africane.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, marţi, că se va prezenta la audieri la Parchet în dosarul privind pesta porcină africană în cazul în care va fi chemat, adăugând că va fi "tot timpul acolo unde ţara o cere".

"Nu, nu am fost citat, însă ce vă pot spune, pentru că s-au mai pus întrebări pe această temă, în Ministerul Agriculturii a fost solicitat materialul pe care l-am transmis domnului preşedinte ca material de informare privind modul în care am acţionat în această direcţie", a afirmat Daea, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă a fost citat în dosarul penal care a fost deschis privind pesta porcină africană.

 "Asta înseamnă responsabilitatea unui om"

Ministrul Agriculturii a adăugat că se va prezenta la Parchet dacă va fi citat.

"Evident că mă duc. Mă duc oriunde, pentru că asta înseamnă responsabilitatea unui om - să se ducă acolo unde este chemat şi, evident, că voi fi tot timpul acolo unde ţara o cere ", a spus Daea.

Procurorii au constituit la începutul lunii septembrie un dosar privind epidemia de pestă porcină, dispunând începerea urmăririi penale in rem pentru săvârşirea infracţiunilor de răspândire a bolilor la animale sau plante şi neglijenţă în serviciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel