Daea, despre o eventuală chemare la Parchet: Voi fi acolo unde țara o cere

Daea
Daea

Petre Daea a avut un răspuns prompt pe tema unei eventuale chemări la Parchet cu privire la criza pestei porcine africane.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, marţi, că se va prezenta la audieri la Parchet în dosarul privind pesta porcină africană în cazul în care va fi chemat, adăugând că va fi "tot timpul acolo unde ţara o cere".

"Nu, nu am fost citat, însă ce vă pot spune, pentru că s-au mai pus întrebări pe această temă, în Ministerul Agriculturii a fost solicitat materialul pe care l-am transmis domnului preşedinte ca material de informare privind modul în care am acţionat în această direcţie", a afirmat Daea, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă a fost citat în dosarul penal care a fost deschis privind pesta porcină africană.

 "Asta înseamnă responsabilitatea unui om"

Ministrul Agriculturii a adăugat că se va prezenta la Parchet dacă va fi citat.

"Evident că mă duc. Mă duc oriunde, pentru că asta înseamnă responsabilitatea unui om - să se ducă acolo unde este chemat şi, evident, că voi fi tot timpul acolo unde ţara o cere ", a spus Daea.

Procurorii au constituit la începutul lunii septembrie un dosar privind epidemia de pestă porcină, dispunând începerea urmăririi penale in rem pentru săvârşirea infracţiunilor de răspândire a bolilor la animale sau plante şi neglijenţă în serviciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel