Daciana Sârbu: Obezitatea, un subiect foarte dureros și alarmant. Chiar ne afectează pe toți

Europarlamentarul PSD Daciana Sârbu a explicat la DCNEWS LIVE că sunt blocaje de comunicare în ceea ce privește transmiterea mesajelor de la Bruxelles în România. 

 

Europarlamentarul PSD Daciana Sârbu consideră că se impun măsuri urgente la nivelul Uniunii Europene pentru combaterea obezității, în condițiile în care procentul persoanelor afectate de această boală este în creștere, în special în rândul copiilor. 

"E un subiect foarte dureros și alarmant. Chiar ne afectează pe toți. Am făcut apel la Comisie de nenumărate ori, am avut și o întâlnire și cu Comisarul pe sănătate în acest sens. Comisia a venit cu o comunicare, dar am cerut măsuri urgente pentru combaterea obezității, în mod special în rândul copiilor. Procentul este în creștere, în fiecare an", a declarat europarlamentarul Daciana Sârbu.

Politiciana a vorbit și despre inițiativa sa, care seră să devină o directivă a Parlamentului European, aceea de a se interzice publicitatea la alimente nesănătoase înn emisiunile pentru copii. "E un subiect pe care îl abordez aproape săptămânal, este pe agenda mea, si vreau ca la sfârșitul acestui mandat chiar să avem rezultate", a mai spus Daciana Sârbu. 

Daciana Sârbu- Ce nu se știe în țară despre ce se întâmplă la Bruxelles. "E o barieră de care ne lovim"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel