Daciana Sârbu, interviu pentru Je-Magazine despre România

Daciana Sârbu
Daciana Sârbu

Daciana Sârbu a acordat un interviu într-o revistă din Franța, "Je-magazine", în care a vorbit despre România. 

VEZI ȘI: Alegeri prezidențiale 2014: "Oficial, candidatul PSD la prezidențiale e Crin Antonescu" 

Revista franceză numește România "o destinație uimitoare, care într-adevăr merită descoperită" și vorbește în termeni elogioși despre farmecul Sighișoarei ("unul dintre cele mai frumoase orașe medievale din Europa"), despre castelul Bran și despre "micul Paris", dar și despre relansarea economică din ultimii doi ani. La articolul publicat de Je-magazine a contribuit și Daciana Sârbu cu un interviu pe care l-a acordat. 

Interviu Je-magazine

Întrebată dacă România mai acordă fonduri și pentru protejarea mediului înconjurător, în condițiile în care țara noastră trece printr-o gravă criză financiară, Daciana Sârbu a zis: "Din fericire, România a înregistrat o creștere economică substanțială. Economia țării noastre a început să se redreseze datorită unui melanj de politici destinate să stimuleze creșterea la acest capitol. În ceea ce privește politicile privind mediul, eu nu consider că acest aspect are legătură cu fluctuațiile economice. UE a stabilit legi și reglementări prin care protejează mediul. Sper ca Uniunea Europeană să-și păstreze rolul de promotor al politicilor privind schimbările climatice în anii următori".

Je-magazine: Conform informațiilor pe care le avem, Castelul Bran este din nou pus la vânzare, iar o companie din New York este interesată să o cumpere. Este o atracție turistică extraordinară. Ce se întâmplă de fapt?

Daciana Sârbu: Nu a existat nimic adevărat în aceste speculații. Castelul Bran este într-adevăr o minune arhitecturală din România și îi sfătuiesc pe toți să vină și să viziteze țara noastră.

Je-magazine: Ce vă place cel mai mult la Sighișoara?

Daciana Sârbu: Mama mea s-a născut la Sighișoara. Eu ador orașul și sunt mândră că acest oraș medieval a devenit o destinație aleasă de un număr din ce în ce mai mare de oameni. Îmi place atmosfera de basm cu zâne, iubesc clădirile în fața cărora nu ai cum să nu te oprești și mâncărurile care sunt cu adevărat delicioase!

SURSA: Je-magazine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel