Dacian Cioloş va decapita conducerea ANAF

gelu diaconu
gelu diaconu

Premierul Dacian Cioloş a afirmat că problema revocării şefului ANAF, Gelu Diaconu, va fi clarificată în cursul zilei de joi.

'O să se clarifice astăzi. Am avut o discuţie cu dânsul (Gelu Diaconu n.r.) şi o să se rezolve astăzi', a spus, joi, Cioloş, la sediul Ministerului Economiei, întrebat dacă l-a revocat pe şeful ANAF.

Cioloş a adăugat că Diaconu i-a explicat motivele pentru care consideră că nu este vinovat. 'Mi-a explicat motivele pentru care dânsul consideră că nu este vinovat, dar, date fiind acuzele, a înţeles şi dânsul că pentru ANAF e mai bine', a arătat Cioloş.

Întrebat dacă acesta îşi va da demisia, Cioloş a replicat: 'O să rezolvăm astăzi'. Procurorii DNA au dispus, miercuri, efectuarea urmăririi penale faţă de mai multe persoane, printre care preşedintele şi vicepreşedintele ANAF, Gelu Ştefan Diaconu şi Mihai Gogancea-Vătăşoiu, în dosarul în care sunt anchetaţi deputaţii Mădălin Voicu şi Nicolae Păun. Cei doi sunt cercetaţi pentru favorizarea făptuitorului şi abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul, potrivit unui comunicat al DNA. În acelaşi dosar sunt urmărite penal pentru fapte de corupţie alte opt persoane. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel