Dacian Cioloș, scrisoare deschisă pentru Viorica Dăncilă

Dacian Ciolos
Dacian Ciolos

Fondatorul Mișcării România Împreună (RO+), Dacian Cioloș, îi cere premierului Viorica Dăncilă, într-o scrisoare deschisă, demisia.

„Aveți datoria de onoare de a rezolva situația tensionată în care se găsește societatea românească. Primul pas este demisia dumneavoastră de urgență. Se împlinește o săptămână de când statul român, puterea politică, Guvernul României pe care îl conduceți și Ministerul de Interne aflat în subordinea dumneavoastră au ales să atace cetățeni români nevinovați, care protestau legitim. Toleranța și dialogul sunt părți esențiale ale democrației. Prin folosirea abuzivă, ilegală și disproporționată a violenței împotriva propriilor cetățeni, Guvernul PSD-ALDE a căzut un test important, a trecut o limită dincolo de care există o singură soluție: demisia. 

(...) Constituția României oferă fiecărui cetățean posibilitatea de a protesta, impune respectarea libertății de exprimare și a libertății de a protesta. (...) Aș vrea să vă atrag atenția, dumneavoastră și colegilor dumneavoastră din coaliția majoritară, că nimeni în România nu pune la îndoială rezultatul alegerilor din decembrie 2016, care a permis partidului dumneavoastră să vă desemneze premier”, a transmis Dacian Cioloș

”Doamna Viorica Dăncilă, ultimul lucru cu adevărat patriotic pe care îl puteți oferi poporului român este să demisionați de urgență. Cu speranța că veți avea curaj”, a mai transmis fostul premier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel