Dacian Cioloş, luat pe sus de ecologiști. De ce probleme s-a lovit premierul

Premierul Dacian Cioloș a fost abordat, luni, la Alba Iulia, de un grup de reprezentanți ai unor asociații ecologiste care i-au dat o sesizare cu privire la problemele de mediu din municipiul Sebeș. Ei i-au cerut premierului să intermedieze o întâlnire cu ministrul de resort, Cristiana Paşca Palmer.

"Vrem să vă informăm în legătură cu Sebeşul. (...). Doamna ministru al mediului a promis, într-o conferinţă de presă, că va veni la Sebeş, însă nu am primit niciun răspuns concret până acum data la care va fi. (...). Este o problemă foarte mare cu poluarea (la Sebeş -n.r.). Sunt două procese ale Ministerului Mediului cu societatea Kronospan. Până în acest moment s-au pierdut ambele procese. Unul este cu recurs şi urmează să se facă recurs la cel de-al doilea proces", i-a spus prim-ministrului reprezentanta Asociaţiei 'Prima Natură', Monica Vlad, potrivit Agerpres.

Monica Vlad a afirmat că în vara trecută la Sebeş a fost depăşit în mai multe rânduri indicatorul la ozonul troposferic, despre care a susţinut că este foarte nociv, dar că Agenţia pentru Protecţia Mediului Alba ar fi transmis că datele ar fi fost distorsionate.

"Deci avem foarte multe probleme şi v-am ruga, dacă aveţi timp şi dumneavoastră, să citiţi aceste hârtii", i-a mai spus premierului reprezentanta ONG-ului. În replică, Dacian Cioloș a afirmat că ministrul mediului o să se deplaseze la Sebeş pentru a discuta despre problemele ridicate de Asociaţia 'Prima Natură'. "O să vorbesc cu doamna ministru să vină încoace, să discutaţi în detaliu", i-a transmis Dacian Cioloş reprezentantei asociaţiei din Sebeş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel