Dacian Cioloș, lecţia personală după 30 de ani de la Revoluţie

Dacian Cioloș crede că românii nu trebuie să se mai lase "duşi de nas" de cei care "chiar şi după 30 de ani trăiesc din manipularea celor cu bun-simţ".

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a publicat un text în care arată care este lecţia sa personală, după Revoluţie şi întreaga perioadă scursă de la atunci:

"Multe pot fi spuse la 30 de ani de la momentul în care, cu timiditate, dar şi cu determinare, căutăm să învăţăm să trăim în firescul libertăţii. Înţelegem, tot mai mult şi mai repede în ultimii ani, ca libertate înseamnă şi responsabilitate. Îi voi lăsa pe istorici să vorbească despre ce a fost. Şi aştept cât mai repede de la judecători să ne spună cine ce responsabilităţi are de asumat faţă de mulţi oameni care au murit, atunci, fără vină. Lecţia mea personală este că nu mai trebuie să ne lăsăm duşi de nas de cei care, chiar şi după 30 de ani, trăiesc din manipularea celor cu bun-simţ. Că lucrurile vor merge mai bine doar din momentul în care vom spune ceea ce credem, ne vom asuma afirmaţiile şi vom face ceea ce spunem", a scris Cioloş, duminică, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel