Dacian Cioloş, consultări cu liderii PSD, UDMR şi UNPR

Premierul desemnat Dacian Cioloş a început negocierile cu formaţiunile politice. Miercuri dimineaţă s-a întâlnit cu Alina Gorghiu şi Vasile Blaga de la PNL, iar în cursul zilei urmează întâlniri cu liderii PSD, UDMR şi UNPR.

Premierul desemnat încearcă să-și contureze viitorul Guvernul tehnocrat, pentru început demarând consultări cu liderii  partidelor parlamentare. 

După ce miercuri dimineaţă s-a întâlnit cu liderii PNL, în cursul zilei urmează discuţii cu şefii PSD, UNPR şi UDMR.

După întâlnirea cu Dacian Ciolos, Alina Gorghiu a declarat că premierul știe "foarte clar" că misiunea de a conduce un guvern într-o astfel de perioadă nu este deloc ușoară și că în cadrul întâlnirii pe care el a avut-o cu liderii liberali nu s-a făcut referire la nume de miniștri.

[citeste si]

Liderul PNL a adăugat că miniștrii din guvernul pe care Cioloș îl va forma vor fi, după afirmațiile acestuia, specialiști fără carnet de partid. 

La rândul său, Vasile Blaga a declarat că Dacian Cioloș este interesat în păstrarea macrostabilității economice astfel încât să nu fie pus în dificultate guvernul care va rezulta în urma alegerilor din 2016. În ceea ce privește discuțiile cu lista de miniștri în față, Blaga a spus că acestea ar putea avea loc sâmbătă sau duminică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel