Dacian Cioloș: Cea mai mare problemă în România. E un mesaj și pentru Vlad Voiculescu, avem timpul ăsta!

Dacian Cioloș, liderul PLUS, a atras atenția că există o problemă majoră în România, dincolo de problemele de zi cu zi ale românilor. 

”Cea mai mare problemă pe care o avem în România e lipsa de încredere între autoritatea publică și cetățean. Oamenii sunt tratați fără lipsă de empatie în cel mai bun caz. 

E un mesaj și pentru Vlad Voiculescu și pentru medicii care au expertiza necesară: să lansăm o campanie de dezbatere împreună cu Guvernul, vaccinarea va mai dura 2-3 luni, avem timpul ăsta. Evitarea abordării directe a îngrijorării oamenilor dă apă la moară celor specializați în teoria conspirației” a spus Dacian Cioloș, într-o dezbatere online. 

Primele vaccinuri anti SARS-CoV-2 au ajuns în România în ziua de Crăciun, în 25 decembrie 2020. Din 27 decembrie, de când a început vaccinarea, până astăzi, au fost vaccinare 2.778 de persoane în țara noastră. Dintre acestea, șapte persoane au prezentat reacții comune și minore: două reacții locale cu durere la locul injectării, cinci reacții generale: 2 febrile, 3 alergice de tip urticarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel