Dacian Cioloş, întâlnire RO+: Suntem viitorul acestei țări

Dacian Cioloş a transmis un mesaj simpatizanţilor săi după desfăşurarea întâlnirii cu susținătorii Mișcării România Împreună Ro+ București Ilfov.

Iată ce a scris Dacian Cioloş pe pagina sa oficială de Facebook: "1.750 de oameni s-au strâns, într-o seară ploioasă, într-un București blocat, într-o țară care crede că și-a pierdut speranța. 1.750 de oameni care nu și-au pus întrebarea dacă cineva trebuie să le dea altceva decât încredere și certitudinea că nu sunt singuri. 1.750 de oameni care știu că, dacă vor o Românie mai bună, e nevoie să se implice.

Aveți și prin asta dovada că șarlatania, hoția și impostura pot fi învinse și că putem chiar face mai mult decât atât, putem construi. Nu sunteți singuri. Uitați-vă la acești oameni și amintiți-vă de ei ori de câte ori credeți că nu se mai poate face nimic. Suntem mulți, mai mulți decât cred cei care au profitat de indiferența noastră. Și putem să schimbăm România.

Le mulțumim celor 1.750 de oameni care au venit să ne dea speranță și încredere. Vă mulțumim că ne arătați că speranța nu a murit și că România are un viitor. Noi, toți împreună, suntem viitorul acestei țări. Vă mulțumim!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel