Dacian Cioloș, săgeți: Dialogurile la mici și bere, insuficiente

Fostul premier Dacian Cioloş a afirmat miercuri că "politica ar trebui să însemne mai mult dialog cu oamenii". 

"Politica ar trebui să însemne mai mult dialog cu oamenii şi atunci când se pregătesc programe politice, dar şi atunci când se guvernează. Dialogurile la mici şi bere sunt bune, dar parcă nu suficiente în primul rând pentru că ne ţin în logica celor care cer şi a celor care dau. Vrem să ne pregătim intrarea în politică înţelegând cât mai bine cum vedeţi România de azi şi, mai ales, pe cea de mâine. Cea mai bună modalitate de a sărbători Ziua Europei este să ne gândim la ce avem de făcut în România. România puternică în Europa este de fapt România noastră, cea pe care o visăm şi pe care doar noi o putem construi (...) La mulţi ani, Europa!", a scris Cioloş pe Facebook. 

De asemenea, Cioloş a anunţat că va lansa, joi, împreună cu colegii săi din Platforma România 100, "un proiect amplu de consultare naţională pentru viitorul României". 

Potrivit lui Cioloş, startul proiectului va fi marcat prin cinci dezbateri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi şi Timişoara. 

Totodată, el a precizat că va fi prezent la Bucureşti, de la ora 9,30, alături de Anca Paliu Dragu, la dezbaterea pe tema "România: Stat refondator sau judeţ sărac al Europei?".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel