Dacian Cioloș, replici dure pe Facebook. Aluzie la campania electorală

Premierul Dacian Cioloș a răspuns dur internauților care au criticat Guvernul cu privire la situația TVR, inclusiv la situația Eurovisionului. 

"Cine spune lucrurilor pe nume nu se scuză și nici nu acuză. A venit însă vremea să fim sinceri cu noi înșine și să nu tot cerem cuiva să ascundă gunoiul sub preș doar pt ca se vede urât și miroase urât în plină campanie electorală. (...) Dar nu mai putem petici sacul spart doar pt că trebuie de urgență de mers la recolta de... voturi", a scris Cioloș pe Facebook. 

Într-un alt mesaj, premierul a precizat: "TVR are o grămadă de datorii acumulate in timp, nu doar cele la Eurovision. Are datorii inclusiv la salariati care au dat in judecata TVR pt salarii. In conditiile juridice actuale ale TVR nu e deloc sigur că dacă guvernul dă bani (și pt asta trebuie să-i ia de undeva, din altă parte) acestia se duc pt plata datoriilor la Eurovision si nu pe alte datorii". El a mai scris: "Am informat Parlamentul, și am cerut să schimbe legislatia pt a putea aplica măsuti de redresare. Am cerut totodată să numească de urgență o nouă conducere pentru a avea un partener de discuție și decizie. TVR e in subordinea Parlamentului". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel