Dacian Cioloș, răspuns pentru Klaus Iohannis și PNL

Premierul Dacian Cioloș a ținut să precizeze că nu va candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie şi că nu se va înscrie în niciun partid politic, precizând că "asta nu înseamnă că nu există viață și după alegerile parlamentare".

"Am spus la început că îmi asum această poziție de prim-ministru al României în acest an și pentru acest mandat și tocmai pentru a întări acest obiectiv pe care ni l-am asumat — stabilitate, echilibru, obiectivitate — am și spus că nu voi candida la alegerile parlamentare din acest an și nu voi intra într-un partid politic sau nu îmi voi crea un partid politic, tocmai pentru a-mi putea focaliza credibilitatea, atât cât o am, energia pe un proiect, chiar dacă de scurtă durată, care să dea sensul acestei stabilități, dar care să poată și să împingă lucrurile mai departe folosind toate forțele pozitive, constructive, proactive care doresc să susțină și să se implice în aceste proiecte.

Sigur, asta nu înseamnă că nu există viață și după alegerile parlamentare. Sper să existe și sper să existe o viață activă", a afirmat Dacian Cioloș.

Cioloș a adăugat că sunt proiecte începute în mandatul său, dar care nu pot fi duse la capăt "până la sfârșitul acestui mandat".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel