Dacian Cioloș, prima ieșire de premier. Principalele declarații

Dacian Cioloș, prim-ministrul României, a fost prezent, marți, la gala ZF 2015, unde a vorbit despre mediul business. 

"Printre priorităţile Guvernului, dezvoltarea economică are un loc de frunte. (...) Viitorul ei depinde de imaginaţia dumneavoastră, însă depinde şi de modul în care Guvernul vă sprijină", a declarat Dacian Cioloş.

Premierul a continuat: "Acest guvern va fi alături de dvs. nu doar pentru că trebuie să fie, ci şi pentru că în noul guvern comunitatea de business este bine reprezentată. M-am orientat după oameni care vin cu experienţă şi au cunoaştere managerială. Sunt convins că această experienţă va fi capitlizată de acest guvern". 

"Ne dorim să lucrăm împreună, să pornim de la o analiză a resurselor de care dispunem, să ne gândim la o identificare mai bună a capitalului românesc, să vedem cum putem sprijini dezvoltarea economică, orientând în acest sens şi educaţia, cercetarea şi dezvoltarea de mediu", a declarat prim-ministrul. Dacian Cioloș a mai spus că "ministrul economiei, Costin Borc, va primi această sarcină, de a se ocupa de mediul de business, aşteptăm să ni se alăture şi reprezentanţi din partidele politice, din mediul bancar", potrivit zf.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel