EXCLUSIV  Dacian Cioloș, întâlniri la nivel înalt la Bruxelles. Alfred Bulai: De imagine! Vrea să intre în jocul politic

Dacian Cioloș merge la Bruxelles, unde, până-n 24 martie, are mai multe întâlniri importante. 

Cioloș, întâlniri fulger la Bruxelles cu lideri europeni

Fostul premier se întâlnește cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, vicepreşedintele Valdis Dombrovskis, responsabil pentru moneda Euro si dialogul social, şi cu comisarii europeni Phil Hogan si Johannes Hahn, responsabili pentru Agricultura şi Dezvoltare Rurală, respectiv Politica europeana de vecinătate, cu preşedintele Partidului Popular European, Joseph Daul şi cu comisarul european pentru Politici climatice şi energie, Miguel Arias Cañete, cu preşedintele Parlamentului Europea, Antonio Tajani, cu prim-vicepreşedintele CE, Frans Timmermans, cu vicepreşedintele CE, Jyrki Katainen şi cu comisarul Günter Öttinger, responsabil pentru buget si resurse umane. În plus, vor avea loc și reuniuni de  organizaţii neguvernamentale de la Bruxelles şi cu înalţi funcţionari europeni.

”Vrea să intre în joc”

Contactat de DCNews, sociologul Alfred Bulai a comentat: ”Este evident că încearcă să-și facă imagine pentru că vrea să facă politică în România”. El a adăugat că ”întâlnirile sunt informale, nu pot fi formale”, îndoindu-se că l-a trimis cineva din România. Totodată, sociologul subliniază: ”Cioloș nu e un oarecare, e un fost comisar european, foarte important, care vrea să intre în joc, în jocul politic din România, în jocul politic din Bruxelles, inclusiv poate că are relații de amiciție cu unii dintre ei. E o chestie de imagine, o joacă pentru că are această resursă a istoriei de la Bruxelles, a faptului că-i cunoaște pe foarte mulți. E o campanie de PR”. 

”E o chestiune de imagine pozitivă, dar, în general, în România nu cade lumea pe spate pentru că nu-i cunoaște pe liderii europeni”, a atras atenția Alfred Bulai. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel