Dacian Cioloș îi răspunde lui Ciutacu

Printr-un mesaj pe Facebook, Dacian Cioloș a reamintit faptul că de mâine va intra în vigoare legea antifumat și că aceasta se va aplica si în instituția pe care o conduce.

Începând de mâine se aplică legea 'antifumat' (legea pentru interzicerea fumatului în spațiile publice închise) al cărei scop este de a proteja sănătatea persoanelor în spațiile publice sau la locul de muncă.

Legea se aplică inclusiv în clădirea Guvernului în care este în curs de amenajare, afară, un loc în care doritorii să poată fuma respectând legislaţia.
Aşa cum am promis, guvernul a pregătit şi un ghid de informare care explică modul în care se aplică legea şi care sunt procedurile pentru cei care doresc să fumeze, pentru instituţiile sau companiile interesate
, a scris Dacian Cioloș.

Pe pagina Guvernului a fost postat un infografic care explică modul în care se aplică legea antifumat şi care sunt procedurile pentru cei care doresc să fumeze, pentru instituţiile sau companiile interesate.

Cu privire la infografic, Victor Ciutacu a scris: ”Cine a făcut pliantele? care a fost valoarea contractului? cum s-a atribuit? care minister/autoritate plătește?”

Premierul Cioloș i-a răspuns. ”Nu există pliante, este vorba de un infografic și un ghid care a fost realizat de consilierii mei. Nu există niciun contract atribuit vreunui minister sau vreunei autorități, Informarea nu a costat nimic.”, a scris Cioloș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel