DACIAN CIOLOȘ - CORINA CREȚU, COMISAR EUROPEAN: Ce spune fostul comisar european român despre succesorul său

Fostul comisar european pentru Agricultură, Dacian Cioloș, a vorbit despre numirea Corinei Crețu în funcția de comisar European pentru Politică Regională. Dacian Cioloș este de părere că România a obținut un portofoliu important în Comisia Europeană și va fi bine reprezentată de Corina Crețu.

"Un portofoliu nu se dă unui stat membru, un portofoliu se dă unui comisar desemnat. Sigur că există o legătură între calitatea comisarului, competențele lui și portofoliul care i se acordă. Din acest punct de vedere, cred că România nu are motive de supărare, pentru că are un comisar european desemnat care are un portofoliu important", a declarat Dacian Cioloș, citat de digi24.ro.

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, "a ales oameni de calitate, oameni competenți, pe care să îi îndrepte mai ales spre portofolii importante", a continuat fostul comisar european pentru Agricultură.

"România va fi bine reprezentată cu doamna Corina Crețu" în echipa lui Jean-Claude Junker, la Politica Regională, a conchis Dacian Cioloș.

Citește și: Predicție tristă pentru Corina Crețu la Bruxelles a unui coleg din PE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel